Qaseh Gold Junior New

website-header2

ANDA IBU-IBU YANG ADA ANAK-ANAK..?
ANDA IBU-IBU YANG PRIHATIN DENGAN KESIHATAN ANAK-ANAK..?
RISAU MELIHAT ANAK-ANAK KERAP SAKIT.. LEMAH ATAUPUN KURANG SELERA MAKAN?

 

Nak kami bantu anda sekarang..?

 

 

BERITA BAIK…! Anda berada di tempat yang betul untuk mendapatkan penyelesaian bagi masalah anda. Jadi teruskan membaca sehingga habis ya…

 

Serius… ibu adalah orang yang sangat terkesan apabila melihat anak-anak kesayangan kerap sakit, betul kan?
Kebiasaannya dalam fasa anak-anak membesar memang akan menghadapi cabaran dari aspek kesihatan dan tumbesaran seperti…

  • Mudah sakit atau berjangkit dengan org lain
  • Mudah letih dan lesu
  • Mudah batuk dan selsema dan demam
  • Mempunyai masalah kerosakan gigi
  • Mengalami masalah kulit
  • Terlalu kurus
  • Mempunyai masalah pembuangan air besar atau sembelit
  • Memilih sangat makanan, Susah nak makan makanan berkhasiat!
  • Tak suka makan sayur
  • Payah nak makan ubat!
  • Mudah lupa
  • Sukar untuk mengingati apa yang diajarkan

 

website-omar1

 

“Bagaimana… anak anda ada masalah macam tu?


 

 

website-hana1

 

“Yealah….anak saya saya mmg macam tu…. jadi mmg saya perlukan sangat… tapi… Qaseh Gold Junior ni ape sebenarnya ya…”


 

 

 

Jika anak anda ada salah satu masalah di atas, berikanlah mereka Qaseh Gold Junior..

MEMPERKENALKAN QASEH GOLD JUNIOR…


 

Qaseh Gold Junior ini sebenarnya formulasi minuman botani… menggunakan ramuan semulajadi dan yang berkualiti… dirumus khas dengan bahan asli macam madu dan kurma… Kalau Qaseh Gold untuk orang dewasa… Qaseh Gold Junior ni pula untuk kanak-kanak!

 

“Oooo… Kira makanan tambahan la ni… mcm orang biasa beri anak makan vitamin atau makanan tambahan dalam bentuk sirap la ni…”

 

Betul tu…! Tapi bayangkan, apa yang menariknya lagi Qaseh Gold Junior ni tak guna bahan kimia sebagai bahan utama… dah lulus ujian makmal… bebas steroid dan apa-apa ubat-ubatan…!

 

“Hurrmm bagus ni…. tapi… apa je yang ada dalam Qaseh Gold Junior tu ya…”

 

Orait… soalan yang bagus tu !

Ni kami senaraikan apa je yang ada dalam Qaseh Gold Junior ni ya… lebih kurang 19 ramuan yang digunakan utk memenuhi keperluan supplement si manja anda…! Banyak bahan-bahan yang digunakan amat baik untuk kesihatan… bila tengok, kita sendiri semua pun dah maklum akan kebaikannya…

Cuma…. Biasalah anak-anak nie.. Problemnya bila kita nak suruh anak kita makan satu per satu bahan ramuan ni memang susah la… kalau nak beli semuanya…. harga memang jangan kira la… tu belum lagi nak bertahan berapa lama kalau di simpan nanti…..

 

“Betul tu.. ok, apa je bahan yang ada dalam tuu…”

 

Wokey…. ini kami senaraikan ya… Bahan-bahan utama ramuan Qaseh Gold Junior.  Tiada bahan kimia.

website-header1

  • Kurma
  • Madu
  • Bayam
  • Kismis
  • Badam
  • Delima
  • Tiin
  • Minyak Zaitun
  • Minyak Habbatussauda
  • Gam Arab
  • Garam Bukit
  • Pegaga
  • Gingko Biloba
  • Za’faran

 

“Wah…. banyaknya! Bagus-bagus pulak tu bahannya… memang tak dinafikan lagi kebaikan semua bahan ni..!”

 

Yup….. Anda boleh bayangkan… Kini anda tak perlu susah payah nak beli semua bahan ni satu per satu… pastu tak perlu risau kalau bahannya rosak sebab simpan lama… paling penting tak yah susah-susah nak beri anak makan semuanya satu demi satu…

Semuanya…. Sudah dimasukkan… ALL-IN-ONE… dalam 1 produk, QASEH GOLD JUNIOR!

Memang membantu untuk memudahkan pengalaman mengamalkan makanan berkhasiat secara konsisten untuk Si Manja nanti..!

Nak tahu apa lagi “benefit” Qaseh Gold Junior ni…

KEBAIKAN QASEH GOLD JUNIOR

  • Menguatkan sistem imun untuk melawan penyakit
  • Melancarkan pembuangan air besar
  • Meningkatkan kecerdasan minda
  • Menyokong tumbesaran yang sihat
  • Membekalkan tenaga
  • Meningkatkan dan mengekalkan tenaga
  • Membekalkan tenaga

 

Macam mana… dah nampak jelas kenapa anak anda perlukan Qaseh Gold Junior sekarang?
So, usah bertangguh lagi? Dapatkannya sekarang dan rasai sendiri kesan perubahan ketara yang sangat mengujakan!

 

“Ok… Saya rasa memang nak cuba berikan anak saya Qaseh Gold Junior nie lah, berapa harganya?”

 

Baik… saya kongsikan di sini pelaburan untuk anda mendapatkan Qaseh Gold Junior – bina asas kesihatan yang lebih baik buat si manja anda.

Arrow-Single_24

Junior-new-pic-combo-1

QASEH GOLD JUNIOR – COMBO PACK
RM139

KLIK UNTUK WHATSAPP DAN BELI SEKARANG

 

 

Junior-new-pic-single-1

QASEH GOLD JUNIOR – SINGLE PACK
RM79

 

KLIK UNTUK WHATSAPP DAN BELI SEKARANG

KLIK UNTUK TELEFON KAMI TERUS

KLIK UNTUK WHATSAPP KAMI TERUS