PROMO GEMPAQ RAMADAN JUNIOR

HARGA DISKAUN HEBAT GEMPAQ RAMADAN.

MENARIK…!
Berita baik untuk semua yang mempunyai anak-anak kecil semua peringkat. Anda kini boleh mendapatkan produk Qaseh Gold Junior dengan harga lebih rendah sempena TAWARAN HEBAT Gempaq Ramadan
Berita baik juga untuk ibubapa yang sedang mendidik anak-anak berpuasa. Sebelum anda membeli produk Qaseh Gold Junior dengan harga promosi, mari kita menyelami dahulu pengalaman dan perasaan ibubapa yang mendidik anak-anak berpuasa di bulan Ramadan dengan Qaseh Gold Junior.

CABARAN ANAK-ANAK BERPUASA DI BULAN RAMADAN 

Mendidik anak-anak berpuasa di peringkat awal semestinya satu pengalaman yang agak mencabar sebagai ibubapa. Anda sememangnya memerlukan kesabaran, keyakinan dan istiqamah untuk mendidik mereka berpuasa. Namun ia menjadi mudah sekiranya kita tahu bagaimana caranya.
Cabaran yang paling besar ketika berpuasa adalah anak-anak lebih tertarik dengan makanan-makanan yang mereka gemari di mana kebiasaannya adalah MAKANAN SEGERA seperti yang terpampang di kaca television atau iklan media yang lain. Ya lebih mengujakan! Walaupun kita tahu bahawa makan seperti itu terbukti mempunyai nutrisi yang kurang dan tidak seimbang. Tetapi itulah yang menjadi permintaan utama mereka ketika berbuka. 
Seterusnya cabaran lebih besar yang dihadapi oleh ibubapa adalah ketika bersahur. Anak-anak lebih rela tidur daripada bersusah payah bangun bersahur. Selera mereka adalah lebih kepada tidur daripada makan. Kebiasaannya mereka hanya MAKAN SEDIKIt sahaja ketika bersahur. 
Ibarat handphone yang tidak dicaj sepenuhnya, begitulah juga senario anak-anak yang kurang makan ketika bersahur serta makan makanan yang tidak seimbang. Apa yang mereka makan itulah yang akan mereka gunakan sepanjang hari mereka berpuasa yang dicernakan dalam bentuk tenaga. Bayangkan bagaimana nak menahan lapar dan dahaga di siang hari di SEKOLAH yang penuh dengan aktiviti di tambah pula dengan keadaan cuaca yang agak PANAS! Agak mencabar bukan. 
Walaupun agak mencabar, namun demi mendidik anak berpuasa, teruskan niat murni anda itu dengan ikhtiar, istiqamah dan sabar.

KELEBIHAN QASEH GOLD JUNIOR DI BULAN RAMADAN.

Di dalam proses mendidik anak-anak berpuasa, kebanyakkan ibu bapa akur dengan permintaan makanan kegemaran anak-anak yang berpuasa sepanjang hari berpuasa. Berikanlah apa yang berptutan sebagai ganjaran mereka yang bersusah payah berpuasa. Namun harus diingat bahawa sebagai ibu bapa, anak juga perlu mencari jalan untuk menambahkan tahap tenaga anak-anak yang mahu belajar berpuasa agar anak-anak LEBIH GEMBIRA apabila berpuasa. 
Selain daripada bersahur, anak-anak juga memerlukan ENERGY BOOSTER untuk mengekalkan tahap tenaga dan kecergasan mereka sepanjang hari berpuasa. Sebab itu, kami menyarankan agar anda memilih Qaseh Gold Junior sebagai TEMAN MEREKA BERPUASA dan kepada pelanggan kami yang sedia ada teruskan lah dengan Qaseh Gold Junior sebagai teman anak-anak anda berpuasa yang mampu bertindak sebagai Energy Booster ketika berpuasa. 
Di samping memberikan tenaga, gabungan formulasi makanan Sunnah yang bercirikan anti oksidan ini juga terbukti mampu menyokong menguatkan Sistem Imun anak-anak anda serta menguatkan daya pemikiran meerka. Dalam erti kata lain jika anak-anak sihat dan cergas, sudah tentu mereka lebih mudah berpuasa.

BAGAIMANA RASA DAN CARA PENGAMBILAN QASEH GOLD JUNIOR INI?

Kajian Survey kami yang dilakukan oleh pihak ketiga mendapati ramai ibu-ibu yang memilih Qaseh Gold Junior adalah sebabkan rasa yang SEDAP di lidah anak-anak. Rasa manis madu dan kurma yang diolahkan sesuai untuk anak-anak. 
Pengambilan Qaseh Gold Junior pada bulan Ramadan ini amat MUDAH sekali iaitu 2 sudu kecil sebelum tidur dan 2 sudu selepas makan sahur. Jadikan pengambilan Qaseh Junior ini satu perkara yang mudah untuk anak-anak anda.

KEMANISAN APABILA ANAK-ANAK MAMPU BERPUASA

Kepuasan dan keseronokan anda sememangnya menjadi KENANGAN MANIS yang TERINDAH setelah anda berjaya mendidik anak-anak anda berpuasa selain daripada solat lima waktu serta ibadah solat terawih di sepanjang Ramadan ini. Berkat usaha dan ikhtiar anda, anda kini mampu senyum melihat anak-anak anda sudah pandai berpuasa dan membuatkan mereka rasa RINDU dengan kadatangan Ramadan akan datang. 
Segala usaha mereka berpuasa akan lebih dirasai ketika Idulfitri menjalang tiba. Hari kemerdekaan dan gembira gembira buat mereka yang berpuasa.
Ayuh ciptalah kenangan manis mendidik anak-anak berpuasa, kenangan indah buat anda anak-anak anda. Apabila mereka dewasa nanti itulah saat indah mereka bercerita pengalaman mereka ketika mula berpuasa di bulan Ramadan. 
Ingat! kenangan berpuasa semasa zaman kanak-kanak inilah yang selalu kita kongsikan bersama anak-anak kita sekarang.
Ramai anak-anak yang mengambil Qaseh Gold Junior berasa lebih cergas dan bertenaga sepanjang mereka berpuasa di samping memiliki daya system imun yang lebih kuat yang menjadikan mereka lebih sihat Insha Allah.

REBUTLAH PELUANG INI UNTUK ANAK-ANAK ANDA

Didik lah anak-anak anda berpuasa dengan cara yang lebih betul. 
Jadikan ia satu KENANGAN MANIS ANDA SEKELUARGA.
Jom tunggu apa lagi! 
Dapatkan Qaseh Gold Junior dengan HARGA ISTIMEWA sempena Ramadan kali ini
BERTINDAK SEGERA SELAGI STOK MASIH ADA!

Sila hubungi kami melalui SMS/Whatsapp ke 0133644144 atau melalui email admin@qasehgold.com.my sekarang.

 

PromoJuniroRamadan1